Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

I u Domu umirovljenika su se prisjetili hrvatskih branitelja

15:10h
0
Foto: kckzz.hr

Okupljene je na početku pozdravila ravnateljica Doma, Vesna Križan, istaknuvši kako trebamo biti ponosni na hrvatske branitelje i njegovati prošlost.

U prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica prigodnim je programom obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, kao i Dan hrvatskih branitelja.


Prije početka programa, sve okupljene pozdravila je ravnateljica Doma, Vesna Križan, istaknuvši kako trebamo biti ponosni na hrvatske branitelje i njegovati prošlost.

Čestitke povodom 5. kolovoza uputio je zamjenik župana, Ivan Pal te istaknuo kako trebamo biti zahvalni i ponosni na hrvatske branitelje. – S velikim se zadovoljstvom prisjećamo onih koji su dali svoj život za svoju domovinu i ponosni smo na to što imamo svoju slobodnu državu Hrvatsku. Ne smijemo zaboraviti prošlost i moramo prenositi sva sjećanja na mlađe naraštaje – izjavio je Pal.

Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. Mladen Pavković tom je prilikom predstavio svoju knjigu – Da se ne zaboravi, a u sklopu programa pročitana su  imena poginulih i nestalih branitelja s područja Koprivničko-križevačke županije te su nastupile recitatorice Doma i Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnice.

čitam...