16.8 C
Koprivnica
Subota, 23. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Donacija knjiga ‘Molvarska Podravina i druge teme’
D

Ne propustite

080926-molveAutor knjige ‘Molvarska Podravina i druge teme’ (ujedno i zamjenik koprivničko-križevačkog župana) Vladimir Šadek donirao je 40 primjeraka knjige knjižnicama i čitaonicama u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Knjige je ispred županijskih knjižnica preuzela voditeljica Županijske matične službe Koprivničko-križevačke županije Ljiljana Vugrinec, a donacija je obavljena 23. rujna u prostorijama Koprivničko-križevačke županije. Događaju je ispred Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Koprivničko-križevačke županije prisustvovao pročelnik Mladen Antolić, te zamjenik župana, Vjekoslav Flamaceta.

Knjige će se podijeliti svim narodnim i srednjoškolskim knjižnicama u Županiji, knjižnicama muzeja u Koprivnici i Križevcima, knjižnici Podravke, te knjižnicama osnovnih škola u onim mjestima o kojima se u knjizi govori.

Djelo ‘Molvarska Podravina i druge teme’ prva je knjiga Vladimira Šadeka, a sadrži stručne i znanstvene radove vezane uz područje Molva i okolne Podravine koje je autor pisao tijekom svog visokoškolskog obrazovanja. Knjiga u prvom dijelu sadrži historiografske radove u razdoblju od 1871. do 1941., a drugi dio sadrži radove iz područja politologije i bibliotekarstva.

Nakladnik knjige tiskane u 500 primjeraka je Općina Molve. Predgovor je napisao urednik knjige Mario Kolar, a pogovor recenzent Hrvoje Petrić. Promocija knjige održana je 13. rujna u galeriji novog društvenog doma u Molvama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dobro je prošlo

Vozačici (54) pozlilo u vožnji, sletjela s ceste i ozlijedila se pri udarcu u betonski stup javne rasvjete

Prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom dogodila se jučer u Rasinji u Ulici Gornji kraj. Vozačice (54) je oko 11.30...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti