Jezero Šoderica

Donosimo bogat program ovogodišnje SHOWderice

13:14h
0
Atmosfera s prošlogodišnje SHOWderice // Foto: Matija Gudlin

Zabava, druženje i brojne aktivnosti čekaju nas na ovogodišnjoj SHOWderici. U nastavku donosimo kompletan program pa možete početi s planiranjem!

Prvog dana festivala nastupit će Ante Cash, a na glavnoj pozornici održat će se trash party. Istog dana u kampu će započeti tulum uz RaveAnn party kombi koji će posjetiteljima ponuditi odličan glazbeni i vizualni tulum. Osim toga, SHOWderica se može pohvaliti nastupom DJ Marya koji nastupa diljem Europe, a sada će zabaviti i brojnu publiku na Šoderici. Od ostalih izvođača koji će nastupiti u petak su i Sasha Delimar, Limex i Maxo.

Subota će, osim brojnih nastupa obilježiti i sportski dio festivala. Zajednički trening zumbe započet će u 17:00, dok će se oni željni sporta moći prijaviti na turnir u odbojci na pijesku koji će pobjednicima donijeti bogate nagrade. Uz to tu je još i natjecanje u beerpongu koji nam zasigurno donosi odličnu zabavu te bitka s vodenim balonima. Za one koji zele odmoriti od tuluma, tu su radionice Cartboxa na kojima mogu uživati tijekom cijelog dana. U subotu će nastupiti Gužva u 16-ercu uz koje će uživati ljubitelji punk-rocka te koji će napraviti odličan tulum. Uz Gužvu , subotu će svojim nastupima začiniti Krešo i Kisele Kiše, Officer Down, Radiology, REEVRS, Octametric, Paskal te Kortexx.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Kako ne biste propustili nezaboravan vikend uz pregršt događanja svoje karte možete kupiti preko Entria, u Caffe bar Loop te u Mosquito baru na Šoderici. Cijene karata do 17. srpnja bit će 40 kuna za oba dana, a do 22. srpnja 50 kuna također za oba dana. Svakog dana festivala bit će moguće kupiti karte za svaki dan posebno.

kocka

čitam...