Pregršt utakmica diljem županije i okolice

Donosimo vam pregled pripremnih dvoboja koji se igraju ovaj vikend, saznajte gdje pogledati dobru utakmicu

Križevci će u dva dana vikenda odigrati čak četiri pripremne utakmice. U subotu prijepodne u 11 sati dočekuju ekipu ZET-a iz Zagreba, dok već u 16 sati igraju polufinale protiv Tehnike na turniru u Reki, gdje brane naslov.

10:51h
0
Detalj s finala županijskog kupa između Borca i Križevaca // Foto: Admir Sinani

Pripreme svake ozbiljnije ekipe ušle su u završne faze. Bruse se detalji, uigravaju taktike i prikrivaju nedostatci. Neki neće odigrati nijednu utakmicu za vikend, jedni će odigrati jednu, neki čak četiri!

Koprivnica će u subotu u 10 sati prijepodne na glavnom terenu Gradskog stadiona dočekati zagrebački NK Maksimir. Tehničar će odigrati utakmicu protiv Pušćine, đurđevački Graničar ugostit će susjedski Kalinovac, a kloštranska Mladost igrat će protiv Bušetine. Podravina Ludbreg igra 2. kolo Kupa i dočekuje momčad iz Bukovčana. Podravac iz Virja bit će slobodan ovaj vikend jer je prvotno planirana utakmica protiv Podravine.

Križevci će u dva dana vikenda odigrati čak četiri pripremne utakmice. U subotu prijepodne u 11 sati dočekuju ekipu ZET-a iz Zagreba, dok već u 16 sati igraju polufinale protiv Tehnike na turniru u Reki, gdje brane naslov. U nedjelju prijepodne igraju protiv Žabna, a popodne igraju završnicu turnira u Reki. U Reki se u subotu igra i drugo polufinale između Rudara iz Glogovca i domaćina Reke.

Pitomača će u subotu odigrati utakmicu protiv Save iz Sesvetskog Kraljevca, a u nedjelju sudjelovati na 24. memorijalnom turniru Zlatko Pankasz u Kladarama, u polufinalu će igrati protiv ekipe iz Grabrovnice. Drugo polufinale igrat će domaćin Kladare i Drava iz Podravskih Sesveta. Finale turnira igra se u utorak.

U subotu ekipa Imbriovca dočekuje trećeligaša Bjelovar na svom terenu. Mladost Molve na Krbuljinu igraju u nedjelju protiv pojačanog Torčeca, a isti dan Ferdinandovac gostuje u Ćurlovcu. Ekipa Rasinje odigrat će pripremni dvoboj protiv Močila.

Subota

NK Koprivnica – NK Maksimir

NK Tehničar Cvetkovec – Pušćine

NK Graničar Đurđevac – NK Kalinovac

NK Mladost Kloštar Podravski – Bušetina

NK Križevci – NK ZET

NK Križevci – Nk Tehnika

NK Pitomača – Sava Sesvetski Kraljevec

NK Borac Imbriovec – NK Bjelovar

NK Omladinac Herešin – NK Osvit Đelekovec

Nedjelja

NK Križevci – NK Sveti Ivan Žabno

NK Pitomača – NK Croatia Grabrovnica

NK Mladost Molve – NK Podravac Torčec

NK Ferdinandovac – Ćurlovac

NK Graničar Legrad – NK Podravac Kitro Sesvete Ludbreške

NK Koprivnički Bregi – NK Lipa

čitam...
Loading...