ak koprivnica

Dora Lovrinović rasturila u četvrtom kolu HALS-a u Varaždinu, sjajne nastupe upisali i ostali koprivnički atletičari

Starija kadetkinja Tena Šaško osvojila je četvrto mjesto u skoku u vis.

14:19h
0
Foto: AK Koprivnica
Foto: AK Koprivnica

Atletičari AK Koprivnice u nedjelju su nastupili na četvrtom kolu HALS-a u Varaždinu te su postigli odlične rezultate.

Najuspješnija limačica bila je Dora Lovrinović koja je osvojila dva prva mjesta kod limačica 2009. godište i to na 200 m i u skoku u dalj. Ivana Cenko osvojila je drugo mjesto u vortexu kod limačica 2008. godište. Štafeta limačica 4×60 m osvojila je četvrto mjesto a trčale su: Matea Cenko, Lana Gašparić, Ivana Cenko i Dora Lovrinović.

Kod limača najuspješniji je bio Lukas Petrić koji je osvojio prvo mjesto na 60 m i drugo u skoku u dalj kod limača rođenih 2008. Sven Džendžo u istoj dobnoj kategoriji osvojio je drugo mjesto u vortexu i treće na 200 m. Drugo mjesto osvojila je štafeta 4×60 m u sastavu: Lukas Petrić, Luka Kolonić, Sven Džendžo i Ivan Bebek.

Kod mlađih kadetkinja Anja Slavnić osvojila je prvo mjesto na 60 m i drugo u skoku u dalj. Josipa Mikulec je bila treća u votrexu a Marija Gašparić četvrta u istoj disciplini. Laura Sabolec je osvojila peto mjesto na 200 m prepone. Štafeta 4×100 m mlađih kadetkinja zauzela je četvrto mjesto a trčale su: Marija Gašparić, Tea Šaško, Laura Sabolec i Anja Slavinić.

Mlađi kadet Mateo Šegović bio je sedmi na 60 m i šesti u skoku u dalj.

Starija kadetkinja Tena Šaško osvojila je četvrto mjesto u skoku u vis.

Stariji kadet Bernard Kralj bio je osmi na 100 m.

Angela Brgles Jukić kod mlađih juniorki osvojila je treće mjesto na 100 m a njezine kolegice Petra Ivković peto i Viktorija Juriša šesto mjesto u istoj disciplini.

 

čitam...