Dovršen remont koprivničkog bazena – od subote na kupanje

14:17h
0
Bazeni Cerine

Remont Koprivničkog bazena na Cerinama uspješno je završen. Danas se još obavljaju zadnja čišćenja i grijanje vode kako bi – kao što je najavljeno, bazen od sutra bio na raspolaganju kupačima. Rekla je to u emisiji radio Drave direktorica Trga Martina Golčić istaknuvši da je higijena ovog objekta neupitna:

„Odgovorno tvrdim i činjenice i argumenti tome govore u prilog, da je na gradskim bazenima Cerine kvaliteta vode i uopće kvaliteta svih zdravstvenih elemenata na visokoj razini. U odnosu na nivo i standard koji smo mi dužni držati, mi smo apsolutno iznad tog standarda. Nema niti jedan nalaz u protekloj godini Zavoda za javno zdravstvo koji bi govorio da je kvaliteta vode ili da je razina nečistoće na bilo kojem dijelu bazena upitna ili čak blizu one granice koja je neprihvatljiva. Na gradskim bazenima Cerine je sigurnost i kvaliteta i vode i uvjeta za kupanje i bavljenje sportom ili rekreacijom na visokoj razini i apsolutno nema nikakvih bojazni.“

Remont, tijekom kojega je izvedena i instalacija za postavljanje ultrazvučne lampe na hidromasažnom bazenu kojom će se postići znatna ušteda na potrošnji klora, košta nešto više od 260 tisuća kuna.

tekst: Radio Drava

 

 

čitam...