ODLUKA JE PALA

DOZNAJEMO Calypso otvara treći restoran s većom i drugačijom ponudom, ali istim cijenama

Također, kako doznajemo, ponuda trećeg restorana cjenovno se neće, ili će se pak neznatno razlikovati od cijena u postojećim restoranima

11:02h
0
Izvor: Restoran Calypso

Prostor bivšeg restorana Vojarna od sinoć je, kako doznajemo od pouzdanog izvora, u zakupu restorana Calypso, odnosno u zakupu poduzeća Societas Leonina d.o.o. koji je vlasnik restorana Calypso Križevci i Calypso Pub Koprivnica. Da će restoran ponovno otvoriti svoja vrata pisao je prigorski.hr, a sada je jasno i tko će u njega useliti.

– Stigao je dopis iz Srednje škole Ivan Seljanec, a kojim se obznanjuje da je nakon održanog sastanak školskog odbora, Calypso prošao natječaj te da je ponuda druge križevačke tvrtke bila nevažeća – govori nam naš izvor.

Potpisivanje ugovora bit će za 15-ak dana, a nakon njega kreću radovi. S obzirom na unutrašnjost prostora zasad se ne može predvidjeti do kad bi ti radovi mogli trajati niti kada će još jedan restoran Calypso biti otvoren. Ali neće se dugo čekati.

Ono što se zna jest da će ovaj, treći po redu restoran Calypso, biti puno veći, a prednost je i ta što će imati veliku kuhinju koja je između ostalog i privukla vlasnika restorana. Također, kako doznajemo, ponuda trećeg restorana cjenovno se neće, ili će se pak neznatno razlikovati od cijena u postojećim restoranima, a kvalitetom i opsegom hrane, kao i vrstama jela, građanima i svim drugim gostima ponudit će se nešto drugačija hrana nego što se nudi u prva dva Calypsa.

Nakon potpisivanja ugovora i nakon što izvodači krenu s potrebnim radovima, javnost će moći saznati i više detalja.