fešta odgođena

DOZNAJEMO Ništa od subotnjeg spektakla u Drnju. Čelnici Dinama došli na Park prinčeva i zbog kratkog igračkog kadra tražili odgodu za proljeće

Čak 13 igrača im je na reprezentativnom okupljanju, gotova kompletna druga momčad je u samoizolaciji, baš kao i većina juniora, tako da bi Krznar u subotu mogao računati na desetak igrača

15:16h
0
Dinamo je tražio odgodu za proljeće // Foto: Mateo Alečković

Dolaskom Dinama, najuspješnijeg hrvatskog kluba, u subotu se u Drnju trebala proslaviti okrugla stota obljetnica postojanja tamošnjeg nogometnog ponosa. Spremala se prava fešta, pripremale su se montažne tribine, karte su već nekoliko dana bile u prodaji, štampale su se prigodne majice i simbolični pokloni, no na kraju od svega toga neće biti ništa. Točnije, bit će, ali tek na proljeće.

Naime, kako doznajemo, Dinamova delegacija, koju su činili team manager Marko Kuže i pomoćnik direktora za osiguranje Tomislav Hodak, danas su bili u Drnju te s domaćinom dogovorili novi susret za proljeće. Odgodu su zahtijevali upravo Zagrepčani, jer imaju velikih problema s igračkim kadrom.

Čak 13 igrača im je na reprezentativnom okupljanju, gotovo kompletna druga momčad ih je u samoizolacija, baš kao i većina juniora, tako da bi Krznar u subotu mogao računati na desetak igrača. Iz poštovanja prema domaćinu i publici, koja bi se skupila u velikom broju, tražili su odgodu za proljeće i obećali svoj dolazak u mnogo jačem sastavu nego što bi to bilo ovaj vikend.

Odgodu su nam potvrdili i u Drnju, naglasivši da će sutra od Dinama dobiti nekoliko termina za proljeće te naknadno izabrati novi datum. Dodali su da oni koji su već kupili ulaznice mogu zadržati iste za proljeće ili tražiti povrat novca, a konkretnije detalje u sljedeća dva dana objavit će na svojoj Facebook stranici.

Šteta, trebala je to biti prava fešta u Drnju, koja bi bila šlag na tortu u ovoj slavljeničkoj godini. Sad je sve to prolongirano za nekoliko mjeseci i ostaje nam samo nadati se da će čelnici Dinama ispuniti svoje obećanje. Ipak u Podravini imaju veliku bazu navijača.