dobro poznato ime

DOZNAJEMO U pet kola osvojili tek bod i zabili dva gola pa povukli potez: Horvatinović novi igrač Borca!

Transfer su nam potvrdili i u klubu, a i sam Horvatinović, koji dolazi iz ludbreške Podravine

15:59h
0
Foto: Jurica Karan
Horvatinović ima novi klub // Foto: Jurica Karan

Nogometaši, baš kao i čelnici Borca iz Imbriovca, vjerojatno se ni u ludilu nisu nadali ovako lošem ulasku u sezonu. Naime, nakon pet odigranih kola u 4. NL BJ – KC – VT, Imbriovčani imaju tek mizeran bod, uz gol razliku 2:7. U posljednjem kolu na domaćem su terenu pokleknuli pred Dinamom iz Predavca, poraženi su 0:2, a nakon tog dvoboja klupskim čelnicima postalo je jasno da moraju nešto promijeniti kako bi trgnuli igrače, prije svega napadački dio ekipe.

I rješenje su našli u novom napadaču. Naime, kako ekskluzivno doznaje ePodravina, novi igrač Borca već danas trebao bi postati Josip Horvatinović, dobro poznati topnik sa županijskih terena. U karijeri je branio boje desetak klubova, čak i onih iz Austrije, a posljednje je igrao u ludbreškoj Podravini.

– Nije još sto posto sigurno, ali je 99 posto naš igrač. Sve smo dogovorili, on je dobio i slobodne papire, čekamo samo brisovnicu iz varaždinskog Saveza kako bismo ga mogli registrirati. I nadamo se da će već za vikend igrati, jer nam je nasušno potrebna devetka. Pravu nismo imali praktički od Vrkića, jer Bastašić je više krilni igrač, a Kovač najbolje funkcionira kao povučena šica. Zato sam siguran da će nam Horvatinović biti od pomoći – kazao nam je predsjednik Borca, Darko Bistrović.

Prelazak u novi klub potvrdio nam je i sam Horvatinović.

– Da, to je gotova stvar. Nisam zadovoljan svojom epizodom u Ludbregu i prihvatio sam ponudu Borca. Razgovarali smo, rekli su mi da im nedostaje pravi špic igrač i dogovorili smo se. Vjerujem da ću im biti od pomoći, jer svi vidimo da se muče na početku prvenstva, a pogotovo sa zabijanjem pogodaka. Tu sam da im pomognem i da riješimo tu stvar – zaključio je Horvatinović.

Prema riječima Bistrovića, Horvatinović bi prvi nastup u novom dresu trebao imati u derbiju začelja u Suhopolju.