nova promjena trenera

DOZNAJEMO Žuljić nije dugo čekao na novu priliku, mijenja Đureca na klupi Miklinovca

To je već treća promjena na trenerskoj klupi u aktualnoj sezoni

21:26h
0
Đureca će na klupi Miklinovca zamijeniti Žuljić // Foto: ePodravina

Mario Žuljić, 34-godišnji trener, koji je prije dva tjedna ostao bez posla u Drnju, klubu u kojem je ostavio najveći trag i s kojim je osvojio dva naslova prvaka, neće dugo čekati na novi trenerski posao. Točnije rečeno, već ga je dogovorio i kako ePodravina ekskluzivno doznaje, ubuduće ćemo ga gledati na klupi Miklinovca.

Tamo će zamijeniti Klausa Đureca, koji je sa “žutom podmornicom” dobro ušao u sezonu, no ta forma s početka prvenstva negdje se putem pogubila tako da su Miklinovčani u posljednja tri kola upisali isto toliko poraza. Pali su i na ljestvici, trenutnu su osmi, a Uprava je očito žurno reagirala kako se vatra ne bi rasplamsala.

Potvrdu ove informacije tražili smo i kod samog Žuljića, koji ništa nije htio komentirati, samo je dodao da će se sve uskoro znati. Međutim, informacija koju smo dobili večeras je pouzdana i vidjet ćemo hoće li promjena trenera uroditi pozitivnim šokom, kao kod Drnjančana ili, pak, Močilana.

Nedavno su igrali bivši i budući Žuljićev klub, a bolji su bili Drnjančani // Foto: Vedran Tkalec

Žuljić bi već sutra trebao odraditi prvi trening s novim klubom, a debi će imati u subotu na domaćem travnjaku protiv Tomislav Radnika iz Sv. Ivana Žabna, još jednog kluba koji muku muči s formom, a koji je bodovno poravnat s Miklinovčanima.

Na njemu je zadatak da trgne momčad, no ne čeka ga nimalo lagani zadatak, jer osim Žabnjana, Miklinovec će do kraja polusezone odmjeriti snagu još protiv Sloge, Kalinovca, Viktorije i na kraju novigradske Drave.

Iza nas je tek osam kola u Prvoj ŽNL, no ova trenerska promjena već je treća u aktualnoj sezoni. Ranije je Žuljića zamijenio Vjekoslav Vučeta na drnjanskoj klupi, dok je Damir Perić preuzeo onu Močilana od Darka Kralja.