veteranska košarka

DPK Capronca nastupila u Križevcima

Ekipa Križevaca vodila je tijekom cijele utakmice, jedno vrijeme razlika je iznosila i 15 poena, ali Capronca se nije predavala i odličnom igrom Darka Sočeva dvije sekunde prije kraja imaju slobodna bacanja za izjednačenje.

13:18h
0
Foto: DPK Capronca

U organizaciji selekcije košarkaških veterana  Križevaca u subotu je odigrana  prijateljska utakmica između domaćina i DPK Capronca iz Koprivnice.

Završilo je pobjedom domaćina košem razlike 68:66. Utakmica je bila vrlo zanimljiva sa infarktnom završnicom. Ekipa Križevaca vodila je tijekom cijele utakmice, jedno vrijeme razlika je iznosila i 15 poena, ali Capronca se nije predavala i odličnom igrom Darka Sočeva dvije sekunde prije kraja imaju slobodna bacanja za izjednačenje. Nažalost Mihael Laptuš ne pogađa sa crte slobodnih bacanja i pobjeda ostaje u Križevcima.

Utakmica je bila vrlo fer i korektna. Same pohvale domaćinima na gostoprimstvu. Capronca ove sezone ima na rasporedu još dvije utakmice protiv ekipa iz gornjeg dijela ljestvice C lige gdje će pokazati košarkaško umijeće.

čitam...