ugledan stručnjak

Dr. Neven Turkalj otvara vlastitu specijalističku ordinaciju, jedinstvenu na Sjeveru Hrvatske

17:11h
0
IB Neven Turkalj

Nakon 20-godišnjeg iskustva u varaždinskoj bolnice te KB Dubrava, doktor Neven Turkalj odlučio je posao vratiti ‘doma’, u svoje Varaždinske Toplice gdje otvara vlastitu specijalističku ordinaciju.

Nije tajna da su Varaždinske Toplice idealne za razvoj zdravstvenog turizma. Lječilište i turistički kapaciteti odličan su preduvjet za pacijente i njihov oporavak, a od idućeg tjedna postaju bogatije za jednu specijalističku ordinaciju.

Individualan pristup bez čekanja i nepotrebnih ‘koraka’

Ugledni doktor Neven Turkalj, specijalist otorinolaringologije otvara ordinaciju u svojim Toplicama.

– Odlučio sam se na taj korak, jer je nakon dugog niza godina došlo do zasićenja bolničkim sustavom. Smatram da mogu više i bolje kroz vlastitu specijalističku ordinaciju. Varaždinske Toplice su idealan odabir, imaju i veliki potencijal u zdravstvenom turizmu, veselim se novom početku – istaknuo je Neven Turkalj.

Svi koji se jave u novu ordinaciju, mogu računati na individualan pristup, kvalitetnu uslugu i pristupačne cijene, a sve to bez čekanja i nepotrebnih administrativno-tehničkih koraka.

Dr. Turkalj je završio specijalizaciju iz otorinolaringologije te užu specijalizaciju iz plastične kirurgije glave i vrata. Ima 20-ak godina radnog iskustva u OB Varaždin (2001-17), KB Dubrava (2017-2021).

Dodatna je znanja stjecao i na brojim znanstvenim skupovima, kongresima, radionicama primjerice u New Yorku, Sao Paolu, Frankfurtu te brojnim drugim mjestima.

Pregledi, dijagnostika, kirurški i estetski tretmani

Ipak, kroz cijelo to vrijeme zapravo Varaždinske Toplice nikad niti nije napustio. I kada je radio u Varaždinu i Zagrebu putovao je svakodnevno na posao. Ovog puta odlučio je posao vratiti ‘doma’.

U svojoj ordinaciji nudit će usluge otorinolaringologije, ali i ono u čemu je stekao užu specijalizaciju – plastičnu kirurgiju glave i vrata.

Radi se o pregledima, dijagnostici, savjetovanjima, nekirurškom i kirurškom liječenju bolesti usta, grla, nosa i sinusa, uha, lica, vrata i vlasišta, štitnjače, žlijezda slinovnice te estetskim tretmanima u području glave i vrata.

U radu će koristiti najsuvremenije tehnike i metode, ali i instrumente, poput lasera, čijom primjenom se često može izbjeći neugodna tamponada nosa.

– Uistinu mi je na prvom mjestu zdravlje mojih pacijenata, koji će kod nas dobiti kvalitetan, individualni pristup. Bit ćemo usmjereni na liječenje i izliječenje pacijenata, da što manje vremena provode u čekanju i nepotrebnim administrativnim koracima – ističe dr. Turkalj.

Ordinacija u rodnoj kući Ruže Pospiš Baldani

Vrijedi svakako spomenuti da ordinacije ovakvog tipa nema nigdje u blizini, varaždinskom, međimurskom i podravskom kraju, praktički na cijelom sjeveru Hrvatske. Doktor Turkalj se nada i pacijentima iz zagrebačkog kraja, a s otvaranjem granice, i pacijenti iz Slovenije i Austrije, te iz drugih krajeva EU će također moći do vrhunskih usluga ovog odličnog doktora.

Njegova ordinacija nalazi se u Ulici Kralja Tomislava 4, u kući u kojoj je rođena slavna Topličanka Ruža Pospiš Baldani. A ako tko ima odličan glas, onda je to upravo ova poznata operna diva. Ima stoga svoje posebno mjesto, uz druge poznate topličke znamenitosti na zidu u čekaonici ordinacije.

Ordinacija se otvara idući utorak, 6. travnja, a radno vrijeme će biti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 15:30 te utorkom i četvrtkom od 13 do 20:30.

Svi koji žele saznati bilo kakvu dodatnu informaciju, dogovoriti pregled ili bilo što, mogu se javiti preko web stranice www.ordinacija-neven-turkalj.hr, putem e-maila ordinacija.dr.turkalj@gmail.com ili telefona 099 521 66 33.