Na prvom ročištu

Dragan Dolenec, očajan otac bolesne Vanese, koji je uredu predsjednice prijetio da će baciti bombu na KBC Rebro, danas je oslobođen!

Mi smo od samog početka ukazivali da se u konkretnom slučaju ne radi o kažnjivom postupanju moje stranke i drago mi je da je takvu odluku donio i Općinski sud u Koprivnici, kazuje njegov odvjetnik Krunoslav Vuljak.

14:09h
0
Dragan Dolenec
Kristijan Vuljak i Dragan Dolenec // Foto: Ivan Brkić

Dragan Dolenec, čovjek koji je nazvao ured predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović te prijetio da će baciti bombu na KBC Rebro, ako se njegova teško bolesna kći Vanesa hitno ne počne liječiti.

Nakon što je nekoliko dana proveo u pritvoru, Dragan je pušten da se brani sa slobode, a danas je već na prvom ročištu na koprivničkom Općinskom sudu nepravomoćno oslobođen.

– Mi smo od samog početka ukazivali da se u konkretnom slučaju ne radi o kažnjivom postupanju moje stranke i drago mi je da je takvu odluku donio i Općinski sud u Koprivnici. Još jednom napominjem, radi se o nepravomoćnoj presudi protiv koje Državno odvjetništvo ima mogućnost uložiti žalbu – rekao nam je njegov odvjetnik Krunoslav Vuljak koji je zadovoljan presudom.

U svakom slučaju, kaže, Dragan i njegova supruga se sada mogu u potpunosti posvetiti liječenju kćerke Vanese koja bi uskoro trebala ići u SAD na operaciju.

Na nepravomoćnu presudu pravo žalbe imat će Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici, a rok za žalbu tek će početi teći od kad zaprimime pisani otpravak presude.

čitam...
Loading...