1.8 C
Koprivnica
Srijeda, 29. studenoga 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dragutin Ciglar i Klub Latica
D

Ne propustite

Poznati likovni i kiparski umjetnik Dragutin Ciglar, ujedno osnivač udruge „Motacilla alba“, ugostio je članove i roditelje Kluba Latica iz Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica. U subotu 11. kolovoza u Dragutinovom predivnom ateljeu na Ješkovu članovi su imali prilike održati kreativnu radionicu, igrali su sportske igre, šetali su pokraj jezera i rijeke Drave, a roditelji su odmarali u slobodnom vremenu u prirodi. Osim osiguranog prostora koji nam je Dragutin pružio, počastio nas je i dobrim gulašom i pečenom dravskom ribom.

Velika čast Klubu Latici bila je i posjet saborskog zastupnika i načelnika općina Gole Stjepana Milinkovića na Dragutinov poziv. Gospodin Milinković došao je upoznati i razgovarati sa članovima i roditeljima Kluba Latice, velikom pažnjom slušao je njihove poteškoće, ali i njihove radosti i hobije kojima se bave i koji ih raduju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zvona zvone

PROMJENA VREMENA Klimatološka zima donosi nam kišu, snijeg, možda i poledicu

Klimatološka zima je pred vratima, a otvorit će ih joj nova jača promjena vremena. Od četvrtka očekujemo novu obilnu...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti