0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Mreža u Sv. Petru Orehovcu

Dragutin Matus: Iz EU fondova želimo povući novac za vodovodnu i plinsku infrastrukturu
D

Naš cilj je kroz izvršna ili predstavnička tijela poboljšati rad Općine Sveti Petar Orehovec i ojačati suradnju sa županijskim službama i stvoriti mogućnost korištenja sredstava iz EU fondova, rekao je Matus.

Ne propustite

Mreža nezavisnih lista u nedjelju je osnovala svoj ogranak u Svetom Petru Orehovcu, a za predsjednika je jednoglasno izabran Dragutin Matus iz Vinarca.

– Naš cilj je kroz izvršna ili predstavnička tijela poboljšati rad Općine Sveti Petar Orehovec i ojačati suradnju sa županijskim službama i stvoriti mogućnost korištenja sredstava iz EU fondova, prvenstveno za dovršetak vodovodne i plinske infrastrukture u svim naseljima općine. Isticanjem kompetentnih članova stranke, kao i uključivanjem nestranačkih osoba na listi siguran sam da ćemo ostvariti dobar izborni rezultat  – rekao je Matus.

Za potpredsjednike su izabrani Josip Ruganec iz Gregurovca i Miljenko Štimac iz Guščerovca, za tajnika Ivan Sokol iz Miholca, dok su u predsjedništvo izabrani Mladen Majerić iz Kapele Ravenske, Renato Fiket iz Selanca i Božidar Benjak iz Međe.

Kao gosti bili su prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i župan Koprivničko-križevačke županije, glavni tajnik Davorin Valeš, predsjednik ogranka Križevci Hrvoje Gužvinec, predsjednik ogranka Gornja Rijeka Ivica Srbljinović, povjerenik za ogranak Kalnik Božo Kovačić i ravnatelj Osnovne škole Sveti Petar Orehovec Stjepan Lučki.

Predsjednik stranke Darko Koren iskazao je zadovoljstvo brojem okupljenih te je prezentirao ideju i ciljeve Mreže nezavisnih lista.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Divna prigoda

FOTO Biskup Radoš krstio peto dijete u obitelji Seleš, Ivana i Ivan: Izazovno je imati veliku obitelj, a djeca su stvarno najveće bogatstvo

Advent je u župi svetog Jurja u Đurđevcu počeo na najljepši mogući način, krštenjem petog djeteta u obitelji Ivane...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti