Drama u Križevcima // Zbog ljubomore provalio u stan bivše partnerice pa nožem ranio policajca!

06:28h
0
Ilustracija

Prava drama kakvu inače viđamo u filmovima dogodila se tijekom noći sa srijede na četvrtak u Križevcima.

 

Koprivničko-križevačka policija izvijestila je kako sumnja da je 24-godišnji muškarac jučer, 10. srpnja, oko 0.50 sati nakon lupanja po vratima provalio u stan svoje bivše 27-godišnje partnerice.

Policija je nakon poziva 27-godišnjakinje brzo reagirala i stigla na mjesto događaja, ali je agresivni mladić tijekom policijskog postupanja napao policijskog službenika i nožem ga lakše ozlijedio u prst ruke.

Doznaje se da je prvo pobjegao kroz prozor, a zatim se odbio predati. U gužvi je ranio policajca, a njegovi su kolege morali upotrijebiti sredstva prisile, odnosno tjelesnu snage i sredstva za vezivanje.

Također se sumnja da je osumnjičeni tijekom ove godine uputio riječi prijetnje 46-godišnjaku, koji je sad u vezi sa 27-godišnjakinjom. Stoga se pretpostavlja da je razlog provale i prijetnji bila ljubomora. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora, prijetnje i napada na službenu osobu protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici i predan je pritvorskom nadzorniku.