ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Dražen Horvat napustio klupu legradskog Graničara, traju pregovori s potencijalnim zamjenama

Premijerni jesenski dio zaključili su na 12. poziciji u konkurenciji 15 momčadi. Na njihovu bodovnom kontu nalazi se 12 bodova prikupljenih trima pobjedama i trima remijima. Doživjeli su, ujedno, i osam poraza.

16:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Legradski Graničar od ove sezone natječe se u Četvrtoj NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Premijerni jesenski dio zaključili su na 12. poziciji u konkurenciji 15 momčadi. Na njihovu bodovnom kontu nalazi se 12 bodova prikupljenih trima pobjedama i trima remijima. Doživjeli su, ujedno, i osam poraza.

Momčad je vodio trener Dražen Horvat. Istaknimo riječ vodio jer je, potvrdio je, otišao s klupe legradske momčadi. Razlog je posao, odnosno nedostatak vremena za obavljanje trenerskih dužnosti.

– Ipak je to međužupanijska liga. Jedan sam tjedan mogao, drugi nisam, pa je Želimir Mešnjak uskakao – kaže nam Horvat.

Planirali su ugrabiti 15 bodova, s time da su, dodaje, zaslužili barem dva-tri više. Iskustvo igranja višega ranga natjecanja bilo je važan faktor, siguran je sada već bivši strateg.

– Trener sam bez prestanka 12-13 godina. Možda ću se malo odmoriti. Trenutno nemam ništa u planu – odgovorio je Horvat na pitanje o vlastitoj budućnosti u nogometu.

Član kluba Mladen Koren kazao nam je kako potraga za trenerom traje. Pregovaraju, no još ne žele izlaziti s imenima. Bilo kako bilo, na proljeće će imati spremnog stratega. U skladu s Horvatovom izjavom, Koren je potvrdio kako su željeli uloviti koji bod više.

– Neke smo utakmice, primjerice protiv Garića i Čazme kod kuće ili u Daruvaru i Slatini, bili u najmanju ruku ravnopravni, a osvojili smo samo jedan bod. Zaslužili smo, vjerujem, barem pet-šest – govori Koren, dodajući kako će kadar za proljetni dio sezone vjerojatno ostati kakav je i sada.

– Željeli bismo osvojiti koje mjesto više na tablici kako bismo sigurno izbjegli borbu za ostanak. I, naravno, želja je igrati pod normalnim okolnostima – zaključio je Koren.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija