Ima jasnu viziju

Dražen Keleminec: Kandidirat ću se za gradonačelnika, želim biti koprivnički Robin Hood

Keleminec kaže da će kao kandidat za gradonačelnika biračima prezentirati strategiju masovnog zapošljavanja i stvaranje zlatnih i bogatih sela Podravine i Prigorja, a njegovom pobjedom zaustavit će iseljavanje iz Hrvatske.

14:00h
0
Ilustracija

Dražen Keleminec, član A-HSP-a, javnosti poznat po svojim ekscentričnim istupima, danas je najavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Koprivnice na predstojećim lokalnim izborima. U svom se priopćenju medijima potpisao kao koprivnički Robin Hood.

– Moja ideologija je pravaška na načelima Oca domovine dr. Ante Stračevića, a to su državotvorna načela i socijalna načela. Upravo na socijalnim načelima bazirat će se moja predizborna kampanja. Koprivnica je nekada bila jako gospodarsko središte s tisućama radnih mjesta. Srce Koprivnice je naša Podravka koja je stvorena da zapošljava i razvija Koprivnicu i Koprivničko–križevačku županiju – navodi on u svom priopćenju.

Dodaje kako je u četiri godine u Podravki otpušteno otpušteno 1500 radnika, zatvoren je Mlin kao i prerada mesa te prodan Studenac.

– Danas se Podravku gleda samo kao stvaranje dobiti, a žrtve su radnici. Kao gradonačelnik Koprivnice želim okrenuti politiku i stvoriti da je Podravki glavni cilj poslovati pozitivno i stvarati i zapošljavati tisuće novih radnika. Na taj način stvorit ćemo bogatu županiju – kazuje on.

Zaključuje da će kao kandidat za gradonačelnika biračima prezentirati strategiju masovnog zapošljavanja i stvaranje zlatnih i bogatih sela Podravine i Prigorja, a njegovom pobjedom zaustavit će iseljavanje iz Hrvatske.

– Da ne vjerujem u pobjedu ne bi se kandidirao za mjesto gradonačelnika Koprivnice, zato Dražen Keleminec nudi promjene, nudi borbu za častan i dostojan život – ističe on.

Njegov kandidat za dogradonačelnika bit će dr. Vladimir Bedeković.

čitam...