U koprivničkim močilama

Dražen napao susjedu Jasnu “K…o, otpeljaj me u Robin da si kupim cigarete!”, završili su na sudu

Iste večeri, oko 23 sata, Dražen je uhićen, a idućeg prijepodneva, oko 11 sati, pušten i na slobodu.

16:30h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage
Ilustracija // Foto: Ingimage

Općinski sud u Koprivnici potvrdio je optužni prijedlog Policijske postaje Koprivnica te 45-godišnjeg Dražena iz Koprivnice proglasio krivim za remećenje javnog reda i mira, koje se tijekom ljeta dogodilo u Močilama.

Naime, nemili događaj dogodio se krajem lipnja u večernjim satima, kada se Dražen pogrdnim rječnikom obratio susjedi Jasni (45). Kako tvrdi policija, vikao je na nju i galamio iz svojeg dvorišta.

– Kurvo, Jasna, otpeljaj me u Robin da si kupim cigarete – vikao joj je Dražen nakon čega je ušao u njezino dvorište, nastavio s vikom i galamom te joj lupao po ulaznim vratima.

Iste večeri, oko 23 sata, Dražen je uhićen, a idućeg prijepodneva, oko 11 sati, pušten i na slobodu. Ta činjenica išla mu je o korist prilikom izricanja presude, jer je morao platiti znatno manju kaznu od propisane.

Naime, sutkinja Dubravka Končar-Brodarić kaznila ga je s novčanom kaznom od 751,44 kuna, što je ravno 100 eura. Međutim, u izrečenu novčanu kaznu uračunato mu je vrijeme provedeno u pritvoru te mu je kazna umanjena za ravno 600 kuna.

Dakle, morao je platiti 151,44 kuna te paušalni trošak postupka od 100 kuna. U konačnici, svađa i verbalni napad na susjedu Jasnu nije ga skupo koštao, no, ipak, se nadamo da su međususjedski odnosi bolji nego što su to bili prije pola godine.