Subota i nedjelja

Drnjančani na prvom Kirbijevom Memorijalu ugošćuju Peterančane, Sigečane i Torčance

Polufinala su na rasporedu danas u 15.30 i 18.30 sati, a sutra u istim terminima igraju se finale i utakmica za treće mjesto

13:03h
0
Foto: Jurica Karan
U Drnju se danas i sutra igra turnir // Foto: Jurica Karan

Pojedini amaterski klubovi s područja Koprivničko-križevačke ovih su dana zakoračili u pripreme za novu sezonu, većina će to tek napraviti, no ljubitelji županijskog nogometa već ovog vikenda mogu doći na svoje.

Naime, u Drnju danas počinje Memorijalni turnir u spomen na Romana Kapetanića – Kirbija, na kojem će osim domaćeg Tomislava igrati Panonija iz Peteranca, Mladost iz Sigeca i Podravec iz Torčeca.

Što se tiče samog rasporeda utakmica, danas su na rasporedu polufinala, a u prvom, s početkom u 15.30 sati, igraju Sigečani i Torčanci. Tri sata kasnije istrčat će Drnjančani i Peterančani, a pobjednici će u nedjelju u 18.30 sati igrati finale. Istog dana u 15.30 sati je utakmica za treće mjesto.

Također, kako bi popunili program, domaćini su organizirali utakmice pionira i veterani. U pionirskom uzrastu danas u 17 sati igraju Tomislav i Slaven Belupo, dok će nedjelju u isto vrijeme snagu odmjeriti veterani Tomislava i Starigrada.

Unatoč nešto lošijem vremenu, domaćini se nadaju velikom odazivu navijača svih klubova, s obzirom na to da je upravo ovaj turnir prvi pripremni na području cijele županije.

čitam...