pred početak sezone

Drnjančani se pojačali mladim vratarom Slavena Belupa i 17-godišnjim krilnim igračem

Ovim pojačanjima, NK Tomislav je zaključio prijelazni rok i bit će zanimljivo vidjeti kako će trener Mario Žuljić uklopiti novu i prilično mladu momčad.

20:25h
0
Vikotr Lovrić i Tomas Ritoša // Foto: NK Tomislav Drnje

Pred sam početak nove sezone, uprava drnjanskog Tomislava, novog člana Prve ŽNL, pohvalila se novim pojačanjima. Putem društvene mreže objavili su kako su doveli dva mlada asa, od kojih se posebno ističe ime 18-godišnjeg vratara Viktora Lovrića, kojeg su doveli iz Slavena Belupa.

Kako su i sami naveli, prošao je Školu nogometa koprivničkog prvoligaša, no pravu priliku nije dočekao i prihvatio je poziv iz Drnja, sela s kojim je povezan od malena.

Viktor je nova naša jedinica. Dolazi nam iz Slavena Belupa, a zahvaljujući talentu skupio je i nekoliko nastupa za mlade hrvatske selekcije. Iako mu je tek 18 godina, skupio je mnogo iskustva i vjerujemo da će se dobro snaći u seniorskom okruženju – napisali su iz Drnja na svojoj Facebook stranici.

Drugo ime koje su doveli je ono 17-godišnjeg Tomasa Ritoše. Kažu da je riječ o polivalentnom igraču koji se najbolje snalazi na krilnoj poziciji, a baš poput Lovrića, prvi će put zaigrati s “velikim dečkima”.

Ovim pojačanjima, NK Tomislav je zaključio prijelazni rok i bit će zanimljivo vidjeti kako će trener Mario Žuljić uklopiti novu i prilično mladu momčad. Mnogi ih vide kao jedne od glavnih favorita za prvo mjesto, no u Drnju se ne žele zaletavati s takvim najavama i kažu kako bi ih zadovoljio gornji dio ljestvice.

Podsjetimo, Drnjančani prvenstvo otvaraju domaćim dvobojem protiv Močila, koji se igra u nedjelju u 17.30 sati.