transferi

Drnjanski Tomislav doveo nekoliko novih igrača, najzvučnija pojačanja dva stranca, Gafaiti i Matar

Dvadesetdvogodišnji Matar dolazi iz pete francuske lige, a školu nogometa prošao je u francuskom trećeligašu US Orléans.

10:30h
0
Foto: FB NK Tomislav Drnje
Foto: FB NK Tomislav Drnje

Nitko u drnjanskom Tomislavu nije bio zadovoljan minulom polusezonom u Četvrtoj HNL, a kako bi to popravili odlučili su dovesti dva nova imena. Očito zadovoljni stranim igračima u svojim redovima, Enjom i Akassouom, Drnjanci su odlučili dovesti još dva stranca.


U klub su stigla dva igrača s francuskog govornog područja, točnije jednom francuskom Alžircu i jednom Francuzu. Igraju na pozicijama centralnog braniča i krilnog napadača.

Radi se o Adelu Gafaitiju i Mohamedu Rayane Mataru. Kad se pogleda njihova prošlost zvučniji je svakako Gafaiti koji je dio svoje nogometne karijere proveo u francuskom Nancyu, škotskom gigantu Glasgow Rangersu i engleskom Norwich Cityju. Osam puta zaigrao je i u prvoj ukrajinskoj ligi za manje poznati klub imena Zirka Kropyvnytskyi.

Dvadesetdvogodišnji Matar dolazi iz pete francuske lige, a školu nogometa prošao je u francuskom trećeligašu US Orléans. Kako smo doznali, nenormalno je brz. Osim njih, u klub je došao i Ivan Kolar, mladi vratar iz Panonije Peteranec, a u suprotnom smjeru otišao je Matijas Ilić, isto vratar.

Isto tako, Domagoj Tušek novo je ime u svlačionici Drnja. Osim Ilića klub je napustio i Dejan Krstitović.

Foto: FB NK Tomislav Drnje
Foto: FB NK Tomislav Drnje
Foto: FB NK Tomislav Drnje
Foto: FB NK Tomislav Drnje

čitam...