ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Drnje rezultatski pamti i bolje dane, no Tucaković je siguran kako Tomislav može bolje: Zakazali smo u napadu

Osvojili su deset bodova, odnosno upisali dvije pobjede, četiri neriješena rezultata i osam poraza. Gol-razlika, pak, kaže da su protivnicima zabili 20 pogodaka, a od njih dobili 24.

16:30h
0
Foto: Jurica Karan
Ilustracija // Foto: Jurica Karan

Drnjanski je Tomislav u srpnju doveo pravoga kapitalca. U momčad trenera Marija Žuljića iz Tehničara iz Cvetkovca stigao je dobro poznati Bojan Tucaković. 


– Situacija je specifična što se tiče utakmica i treniranja. Ekipa ima potencijal za sredinu ljestvice, trenutni rezultat nije mjerilo. Nadam se kako ćemo u drugome dijelu, uz dobar trening u koji ne sumnjam, ostvariti adekvatan broj bodova kako bismo se pomaknuli iz donjeg dijela tablice – rekao je Tucaković, zadovoljan dosadašnjim razdobljem provedenim u Drnju.

Donji dio tablice, točnije, znači da je Tomislav jesenski dio sezone Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica zaključio na 13. mjestu. Osvojili su deset bodova, odnosno upisali dvije pobjede, četiri neriješena rezultata i osam poraza. Gol-razlika, pak, kaže da su protivnicima zabili 20 pogodaka, a od njih dobili 24.

– Nedostaje nam kontinuitet igranja utakmica. Igrali smo jednu utakmicu pa dva tjedna ništa, onda opet utakmica pa dva tjedna ništa. Koronavirus je sigurno utjecao na rezultat, a zakazali smo i glede efikasnosti u napadu. Možemo bolje – siguran je Tucaković koji dodaje kako momčad dobro trenira i koja uz podršku navijača, koji ima jako nedostaju, može biti puno bolja.

Tucaković je u srpnju iz Tehničara stigao u Drnje // Foto: FB Tomislav Drnje

Bojan i supruga Antonija, inače rukometašica, početkom 2020. godine dobili su dijete, malenoga Karla, pa je bivši član Škole nogometa Slaven Belupa trenutno na porodiljnom.

– Supruga se vraća rukometu, svaki dan ima treninge, ujutro i popodne. S Podravkom igra domaću ligu. A ja nisam puno razmišljao što ću dalje, vidjet ćemo što budućnost nosi – odgovorio je na pitanje o vlastitoj karijeri.

čitam...