deveto kolo županijskih liga

Drnje se vadi na Kunovcu, GOŠK prijeti Ferdinandovcu

11:50h
0
Nk Tehnika Koprivnica - Nk Lipa Hlebine
Ilustracija // Foto: Ivan Brkić

Najzanimljivija utakmica će se igrati u Gotalovu gdje drugoplasirani GOŠK igra protiv lidera Ferdinandovca i pokušat će biti prvi klub koji će mu uzeti bod(ove).

Nastavlja se natjecanje u županijskim ligama devetim kolom prvenstva koje će se odigrati ove subote i nedjelje.


U subotu će se odigrati dvije utakmice, po jedna u prvoj i drugoj županijskoj ligi, obje s početkom u 15 sati.

U prvoj županijskoj ligi u zadnjim kolima probuđeni Kalinovac ugošćuje Panoniju iz Peteranca, a u drugoj ligi će Miklinovec ugostiti bregovsku Mladost.

U nedjelju deveto kolo tradicionalno otvara u 10 sati Osvit u Đelekovcu protiv Mladosti iz Molva. Svi ostali susreti u prvoj županijskoj kreću u 15 sati.

Borac će u Imbriovcu ugostiti u uvijek neugodnu drugoplasiranu kloštransku Mladost, dok će Tomislav iz Drnja nakon ispadanja iz kupa pokušati stvar popraviti u prvenstvu protiv Bratstva iz Kunovca.

Sloga iz Koprivničkog Ivanca očekuje treću uzastopnu pobjedu i priključak sredini tablice protiv fenjeraša Fugaplasta iz Gole, dok će Legrađani na put u Žabno Tomislavu.

Još se sastaju Prekodravac iz Ždale i novigradska Drava.

U drugoj županijskoj prvi će u nedjelju u 14 sati zaigrati u Mokricama Miholečkim domaći Hrvatski bojovnik i Lipa iz Hlebina, dok svi ostali igraju od 15 sati.

Najzanimljivija utakmica će se igrati u Gotalovu gdje drugoplasirani GOŠK igra protiv lidera Ferdinandovca i pokušat će biti prvi klub koji će mu uzeti bod(ove).

Probuđena Tehnika igra protiv Viktorije iz Vojakovca, a Gornja Rijeka će kod kuće tražiti tri boda protiv ove godine slabašnog herešinskog Omladinca.

U Sigetcu će se sastati u posljednje vrijeme dvije oslabljene momčadi, domaća Mladost i Reka, dok će Prugovac tražiti bodove protiv ove sezone neprepoznatljivog Starigrada.

Uglavnom, bit će to opet zanimljiv vikend na županijskim travnjacima.

čitam...