Druženje uz čašicu završilo pokušajem ubojstva

11:45h
0
policija
Ilustracija // Foto: arhiva ePodravina.hr


Zbog sumnje da je u utorak oko podneva u Kunovec Bregu pokušao ubiti poznanika, 35-godišnji muškarac je trenutno u pritvoru, koji mu je odredio istražni sudac Županijskog suda u Koprivnici.

Sve je počelo druženjem trojice pozananika, uz čašicu, u kući jednog od njih. Dvojica su napustila domaćina, no nastavili su druženje kod osumnjičenog 35-ogodišnjaka. Zbog još nepoznatog razloga, osim alkohola, tamo je osumnjičeni napao 58-ogodišnjeg poznanika, udarajući ga rukama, nogama i metalnom stolicom po cijelom tijelu.

Tijekom napada je izgubio svijest, a napadač je potom otišao kod muškarca s kojim su se prije družili i sve mu ispričao. Vratili su se u njegovu kuću i 35-ogodišnjak je nastavio udarati onesvještenog 58-ogodišnjaka.

Zbog toga je događaj policija i okvalificirala kao pokušaj ubojstva, a daljnje udarce je spriječio i pozvao pomoć treći muškarac. 58-godišnjak je teško ozlijeđen. Osumnjičeni 35-ogodišnjak je uhićen, a alkotestiranjem je utvrđeno da je u krvi imao 1,59 promila.

Uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva policija ga je odvela pred istražnog suca, koji mu je odredio 48-satno zadržavanje.

Izvor: Radio Koprivnica

čitam...