U NOVE POBJEDE

Druga ekipa Podravke Vegete pripreme tradicionalno započela na Bašći

Selidba u dvoranu i uzimanje lopte u ruke uslijedit će sredinom mjeseca.

10:44h
0
Foto: RK Podravka Vegeta

Druga ekipa Podravke Vegete prvim danom kolovoza započela je pripreme za novu sezonu. Prema tradiciji, trenerica Đurđica Zečević okupila je svoje igračice na Bašći gdje su krenule s treninzima.

– Imat ćemo jako puno obaveza s obzirom da su se dvije ekipe spojile i da imamo sada drugu ligu, 2002. i 2004. godište. Nastojat ćemo taj teret prenijeti na sve podjednako, a surađivat ćemo naravno i s trenerom prve ekipe Zlatkom Saračevićem pa kad bude moguće i kada će to obaveze prve ekipe dopuštati bit će nam iznimno važno, a naravno i drago da nam se pridruže prvotimke koje imaju pravo nastupa i u drugoj ligi. Ritam će biti takav da ćemo od početka 10. mjeseca do kraja sezone svaku subotu i nedjelju imati utakmice – rekla je Đ. Zečević za službene klupske stranice.

Selidba u dvoranu i uzimanje lopte u ruke uslijedit će sredinom mjeseca. Ističu kako su neke igračice još na godišnjim odmorima, dok dio ima problema s ozljedama. Unatoč tome, motivacije ne manjka, već s radošću iščekuju novu sezonu.

Foto: RK Podravka Vegeta
Foto: RK Podravka Vegeta
Foto: RK Podravka Vegeta
Foto: RK Podravka Vegeta
Foto: RK Podravka Vegeta

čitam...
Loading...