Državno // Juniori Slavena ispustili pobjedu protiv Rijeke u sudačkoj nadoknadi, slijedi Dinamo

17:22h
0
Ilustracija

Igrali smo više nego dobro, taktički odgovorno, imali smo utakmicu pod kontrolom. U drugom poluvremenu uspjeli smo i povećati prednost, bili smo jako dobri u kontranapadu, no manjak koncentracije koštao nas je tri boda – rekao je trener mladih farmaceuta Sergej Milivojević.

Nogometaši Slavena Belupa u 1. kolu juniorskog Prvenstva Hrvatske danas su protiv Rijeke ispustili pobjedu u jedinoj minuti sudačke nadoknade. Utakmica u Svetom Martinu na Muri dobro je počela za farmaceute jer su poveli već u 22. minuti. Siguran strijelac s 11 metara bio je Bistrović. S minimalnim vodstvom otišlo se i na odmor. Koprivničanci su povisili na uvjerljivih 2:0 u 68. minuti, ali tada slijedi lagani pad i Riječani to znalački koriste. Najprije su smanjili vodstvo, a u zadnjem napadu na prekidu se gotovo cijela momčad s Kantride natiskala u šesnaestercu, i to im se, na žalost Koprivničanaca, isplatilo. Trener Slavena Belupa Sergej Milivojević nije skrivao nezadovoljstvo rezultatom nakon utakmice.

– Igrali smo više nego dobro, taktički odgovorno, imali smo utakmicu pod kontrolom. U drugom poluvremenu uspjeli smo i povećati prednost, bili smo jako dobri u kontranapadu, no manjak koncentracije koštao nas je tri boda. Iako mi je jako žao što smo primili taj nesretni gol, svojim igračima nemam što zamjeriti – istaknuo je Milivojević.

Mladi nogometaši Slavena Belupa sutra u 18.15 sati na igralištu u poznatom međimurskom turističkom odredištu igraju protiv vršnjaka iz zagrebačkog Dinama.