Državno u Sv. Martinu // Juniori Slavena poraženi i od Osijeka, iako odigrali možda i najbolje dosad

20:10h
0
Slavenovi juniori u Svetom Martinu na Muri // Foto: NK Slaven Belupo

Mladi igrači Slavena Belupa su tužni i ponosni nakon što su u 3. kolu završnice državnog prvenstva izgubili od Osijeka u Svetom Martinu na Muri.

 

Juniori Slavena Belupa poraženi su u 3. kolu Prvenstva Hrvatske, koje se ovaj tjedan održava u Svetom Martinu na Muri, od vršanjaka Osijeka s 2:0. Slavonci su poveli u 27. minuti preko Brlića, a konačnih 2:0 postavio je Salapić u 86. minuti.

– Odigrali smo možda i najbolju utakmicu dosad. Nije nam sviran čisti jedanaesterac, imali smo posjed lopte i puno prilika, ali nam je ponovno bila loša realizacija. Tužni smo, ali i ponosni – kazao je trener juniora Slavena Belupa Sergej Milivojević.

Dodao je kako je i Osijekov trener Miroslav Žitnjak, proslavljeni hrvatski vratar, nakon utakmice rekao da je Slaven odigrao odlično, ali da nije iskoristio svoje prilike.

Mladi koprivnički nogometaši sutra će u 16 sati odigrati i zadnju utakmicu na prvenstvu. Protivnik je Split koji je danas svladao Rijeku s 3:2, i time ostao sam na vrhu s dvije pobjede u dva susreta.

– Cilj nam je što skuplje prodati kožu. U ove tri utakmice nismo osramotili ni klub niti Grad Koprivnicu i želimo tako i završiti prvenstvo – rekao je Milivojević, koji će se s momčadi nakon sutrašnje utakmice vratiti u Koprivnicu.

Posljednje, 4. kolo, na rasporedu je u subotu, a mladi Farmaceuti su slobodni.