NK Kalnik

Dugogodišnji i jesenski prvaci iz Prigorja nemaju svoje igralište, kapetan Car: Živimo za dan kad ćemo proslaviti pobjedu na svom igralištu

Nije da igramo na sve ili ništa, nego se tako poklopilo. Što se tiče glavnih konkurenata za naslov tu su Močile i Gornja Rijeka kao najozbiljniji konkurenti. U svih 13 utakmica suci su uvijek lagano gurali protiv nas zbog, iz razloga što nogometni savez ne zna što da radi s NK Kalnik ako opet osvojimo ligu. A osvojit ćemo ju! - čvrsto je dodao Car.

14:30h
0
NK Ratar - NK Kalnik // Foto: ePodravina

Jesenski naslov Treće ŽNL osvojila je ekipa nogometnog kluba Kalnik. Jedanaest pobjeda i dva poraza polusezonski je omjer ekipe iz Prigorja. Dečki koji su poznati po tome što već duže vrijeme nemaju svoj teren i sve utakmice igraju u Bočkovcu, tako da su cijelo prvenstvo u gostima. Jesenski naslov osvojili su sa 33 boda, dok su prvi pratitelji iz Močila na 31 bodu.

– Igralište nas muči već jako dugo. Nažalost, Kalnik je brdovit kraj i nema baš puno ravne površine, a načelnik nam već pet godina obećava igralište. Mi dečki živimo za taj dan kada ćemo moći izvesti početni udarac na svojem igralištu. Upravo zato naše prvo mjesto dobiva na jačini, baš sve utakmice igramo u gostima – počeo je Ivan Car, kapetan kalničke momčadi.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Prošle sezone ekipa Kalnika isto je osvojila naslov prvaka, stoga većini igrača to nije novi osjećaj.

– Prošle sezone smo također bili prvi pa više manje znamo kakav je to osjećaj. Lijepo je biti prvi, pogotovo što je ove sezone liga puno jača nego dosadašnjih sezona. Atmosfera u ekipi je sjajna, nakon svake utakmice do dugo u noć slavimo pobjede ili iznenadne poraze (haha). Odlična smo klapa i pravi prijatejli na terenu i van njega – otkrio je kapetan klape.

NK Ratar – NK Kalnik // Foto: ePodravina

Jedan od dva poraza došao je na gostovanju u Novom Virju, što je bilo iznenađenje jer tamošnji Graničar nije u gornjem dijelu tablice, te im je falilo nekoliko igrača. Ipak, Kalnik nema nijedan neriješen rezultat, pa bi se moglo reći da idu na sve ili ništa. Situacija u vrhu je bila tijesna sve do zadnjeg kola.

– Nije da igramo na sve ili ništa, nego se tako poklopilo. Što se tiče glavnih konkurenata za naslov tu su Močile i Gornja Rijeka kao najozbiljniji konkurenti. U svih 13 utakmica suci su uvijek lagano gurali protiv nas zbog, iz razloga što nogometni savez ne zna što da radi s NK Kalnik ako opet osvojimo ligu. A osvojit ćemo ju! – čvrsto je dodao Car.

Isto tako, kapetan Car napomenuo je kako je ovo amaterska liga na čije tekme igrači dolaze nedjeljom kako bi se opustili i zabavili nakon utakmice. Tenzije i glasine koje okružuju klub svakako ne pripadaju u ovaj rang natjecanja. NK Kalnik je jako mlada ekipa koja najavljuje nogomet još dugo godina. Dečki žive za dan kada će se pobjeda proslaviti na igralištu nogometnog kluba Kalnik.

NK Ratar – NK Kalnik // Foto: ePodravina

– Ovim putem želio bih čestitati dečkima na velikom uspjehu jer smo napravili malo čudo kad sve utakmice igramo u gostima. Također, hvala i upravi NK Kalnika na potpori te veliko hvala navijačkoj skupini imena Kalnički poskoci koja nas prati i navija za nas – iskoristio je kapetan priliku da se zahvali ljudima koji su također zaslužni za uspjeh kluba.

čitam...