zarazan osmijeh ili nešto drugo?

Duplo savršenstvo u rozom: predivne cure pršte pozitivom, zablistale jače od zraka sunca

21:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

U jednoj fotografiji pokazale su nam na koje načine možete kombinirati puder rozu, pastelno rozu, prljavo rozu, kako god vam pasalo, boju!

Prijateljice ili sestre, to ne znamo, ali ono što znamo jest da su nas njihovi osmijesi i odabir spomenute boje baš razveselili. Jesu li se dogovorile što će obući ili su se i one iznenadile dok su se vidjele, nije ni bitno. Bitno je da su sa svojom usklađenošću zainteresirale naše oko. I ne samo naše.

Kontrast koji su postigle kombinirajući crnu boju sa prozračnom nijansom roze boje je smio odabir, postigle su nemoguće, nisu je “ugušile” crnim detaljima. Gledamo dvije odlične causal kombinacije kojima se ne može naći niti jedna zamjerka. Traperice su super spasane. Mlada dama s lijeve strane podigla je i razblažila outfit odabirom tenisica i torbice u istoj  nijansi majice, dok je dama s desne strane tamniji traper dodatno razblažila gležnjačama svijetlije smeđe boje.

Nemamo kaj više za reći osim da smo sretni kaj smo naišli na ove Koprivničanke zaraznog osmijeha iz kojeg pršti zadovoljstvo i pozitiva. Tko zna, možda bi nas očarale i da su taj dan odabrale neki drugačiji outfit.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

čitam...
Loading...