GRAD, TZ I PČELARI

Đurđevac će i ovog vikenda biti poljoprivredno središte Podravine, dođite na Medveni den, kušajte i kupite pčelinje proizvode, uživajte u zvucima cimbala i bojama jeseni

Nakon kulturno umjetničkog programa održat će svečana dodjela priznanja i medalja pčelarima te izbor Najpčelice

12:38h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Nakon što su prošlog vikenda Đurđevčani u svome gradu bili domaćini Danima voća, ovog će vikenda ponovo biti poljoprivredno središte Podravine, a događanje će biti još slađe.

Naime, pred nama je još jedan Medveni den. Tradicionalna manifestacija u organizaciji Grada Đurđevca, Turističke zajednice Grada Đurđevca i Pčelarske udruge Bagrem održat će se u subotu, 15. listopada, a počinje u 10 sati na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu.

Manifestacija ima edukativni, kulturno-umjetnički, izložbeno-prodajni i turističko-promotivni karakter. Osim što će posjetitelji moći uživati u bogatom programu, moći će i na štandovima razgledati, kušati i kupiti pčelinje proizvode, svi posjetitelji će moći uživati u nastupu Andrije Maronića na cimbalima kao i u glazbeno scenskom programu dječjih vrtića.

Nakon kulturno umjetničkog programa održat će svečana dodjela priznanja i medalja pčelarima te izbor Najpčelice.

Ovom prilikom pozivaju se svi zainteresirani građani da prijave svoje najmlađe na izbor za najbolje kostimiranu pčelicu koji će se održati u sklopu Medvenog dena. Svoje prijave šaljite na messenger Turističke zajednice grada Đurđevca ili e-mail: tzdjurdjevac@gmail.com

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW