2.3 C
Koprivnica
Petak, 27. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
MLADE NADE

Đurđevac će postati ‘bogatiji’ za 94 nova prvašića, evo kada će početi upisi u prve razrede

U prvom dijelu pripreme stručni suradnici škole organizirat će susrete i obilazak škole s djecom koja polaze Dječji vrtić Maslačak kako bi im olakšali prelazak iz vrtića u školu

Ne propustite

Osnovna škola Đurđevac objavila je informacije vezane uz početak upisa djece u prvi razred školske 2023./2024. godine.

- Oglas -

– U prvi razred obveznoga osnovnog obrazovanja upisuju se djeca koja do 1. travnja tekuće godine imaju navršenih šest godina života. Iznimno, a na zahtjev roditelja u prvi razred može se upisati dijete koje do 31. ožujka tekuće godine nema navršenih šest godina života – stoji na službenoj web stranici Osnovne škole Đurđevac.

Inače, na popisu za upis u prvi razred nalaze se 42 dječaka i 52 djevojčice, što nam daje ukupnu brojku od 94 prvašića koji će krenuti u školu u školskoj godini 2023./2024.

U prvom dijelu pripreme stručni suradnici škole, psihologinja, logopedinja i pedagog krajem siječnja organizirat će susrete i obilazak škole s djecom koja polaze Dječji vrtić Maslačak kako bi im olakšali prelazak iz vrtića u školu. Nakon toga provest će se procjena zrelosti djeteta za upis u prvi razred.

- Oglas -

– Upisno povjerenstvo naše škole u suradnji sa školskom liječnicom obavit će pregled i testiranje djece i donijeti odluku o konačnom broju djece koja će biti upisana u prvi razred  – rekao je ravnatelj škole Danijel Domišljanović.

Roditelji budućih učenika prvog razreda na vrijeme će dobiti sve informacije vezane za upis djeteta u prvi razred, više detalja možete pročitati OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

uložili žalbu

Mladić pao sa 60 grama marihuane, sud ga oslobodio: Bilo je za osobnu konzumaciju; Tužitelji: Nije istina, to je minimalno 120 jointa namijenjenih prodaji

Nakon što je Općinski sud u Varaždinu prvostupanjskom presudom oslobodio 30-godišnjeg Ludbrežanina svih odgovornosti i optužbi vezanih uz počinjenje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti