DJEČJI VRTIĆ MASLAČAK

Đurđevačke Sovice kroz igru i izrađivanje znakova učile o prometu, vrtićarci izmislili i vlastitu predstavu

- Djeca ne samo da su kroz ovaj projekt usvajala razna znanja što se tiče prometa, već su i razvijala samopouzdanje predstavljanjem svojih zamisli pred skupinom - poručuju iz vrtića Maslačak.

13:39h
0
Foto: đurđevac.hr

U sklopu projekta pod nazivom Prijatelji u prometu, odgojna skupina Sovice iz Dječjeg vrtića Maslačak iz Đurđevca, odradila je već niz aktivnosti s kojima su započeli još početkom pedagoške godine kad su se svi zajedno na svojim prijevoznim sredstvima uputili do trga gdje su prošli HAK-ov poligon u sklopu akcije Sigurno u školu s HAK-om.

Za vrtićarce je bilo održano i kratko predavanje o sigurnosti u prometu. U grupi su od tada nastavili s raznim igrama, aktivnostima te čitanjem slikovnica na temu prometa.

Zajedničkim snagama, mališani su nedavno izradili i veliki semafor u sobi pa je tako svatko izradio i svoj znak koji su tada prezentirali pred skupinom. S obzirom na veliku zainteresiranost za temu projekta mališani su osmislili predstavu Crvenkapica u prometu za koju su osmislili likove, tekst, rekvizite i uređenje pozornice.

– Djeca ne samo da su kroz ovaj projekt usvajala razna znanja što se tiče prometa, već su i razvijala samopouzdanje predstavljanjem svojih zamisli pred skupinom – poručuju iz vrtića Maslačak.

Foto: đurđevac.hr
Foto: đurđevac.hr
Foto: đurđevac.hr
Foto: đurđevac.hr

Loading...