OBRATILI SU SE JAVNOSTI

Đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči i saborski zastupnik Željko Lacković poslali uskrsne čestitke

Neka Uskrs bude poticaj da činimo dobro, da radimo na razvoju našeg grada i pravednijeg društva, mira i razumijevanja među ljudima, rekao je gradonačelnik.

16:40h
0
Ilustracija // Foto: ingmage.com

Jedan smo dan udaljeni od Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana. Tim su se povodom javnosti obratili gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči te saborski zastupnik i predsjednik đurđevačkog Gradskog vijeća.


– Dragi sugrađani, dragi vjernici, najveći kršćanski blagdan Uskrs provedite u krugu svojih najmilijih i podijelite s njima radost, ljubav, nadu i razumijevanje. Neka Uskrs bude poticaj da činimo dobro, da radimo na razvoju našeg grada i pravednijeg društva, mira i razumijevanja među ljudima. Sretan i blagoslovljen Uskrs želi vam gradonačelnik Hrvoje Janči – poručio je.

– Nema vječnog života ni pobjede dobra nad zlom bez vjere, ni osobne sreće i blagostanja bez odricanja. Isus je svojom patnjom otkupio naše grijehe, a nama ostavio slobodu da si uredimo živote i mjesto na zemlji koju zovemo dom i domovina. Ne slavite samo život vječni nego i život svagdašnji i živite za bolje i pravednije društvo. Sretan Uskrs želi vam saborski zastupnik Željko Lacković – izjavio je.

Foto: Jurica Karan
Hrvoje Janči i Željko Lacković // Foto: Jurica Karan

čitam...