dalo im papire

Đurđevački Graničar dao papire dvojici iz prve jedanaestorke, pripreme im kreću prvog dana veljače, dogovorene prijateljske

Picoki su muku mučili s rezultatima do posljednjih nekoliko kola kada su uspjeli stići do poneke pobjede i pobjeći sa samog dna prvenstvene ljestvice.

19:00h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Kako se bliži početak priprema kadrovi nogometnih momčadi poprimaju neke nove obrise. Tako će đurđevački Graničar u proljetni dio prvenstva krenuti bez dva igrača koji su u prvom dijelu prvenstva bili dio početne postave kad god je to bilo moguće.

Iz nogometnog kluba Graničar potvrdili su nam kako su predali papire Marku Švagelju i Nikoli Orejašu te su sada slobodni potražiti novi klub. Obojica su u Đurđevac dolazila iz Križevaca. Neslužbeno smo doznali kako su u klubu smatrali da su igrače previše plaćali za ono što su jesenas pokazali na terenu.

Picoki su muku mučili s rezultatima do posljednjih nekoliko kola kada su uspjeli stići do poneke pobjede i pobjeći sa samog dna prvenstvene ljestvice. U proljetni dio prvenstva ulaze s pretposljednjeg mjesta i s devet bodova, bez Švagelja i Orejaša. Na pitanje ima li novih imena u klubu rečeno nam je da se pregovara s pojedinim igračima, no još ništa nije službeno.

Pripreme Graničara počinju prvog dana veljače, a dogovorene su prijateljske utakmice s Borcem iz Imbriovca, Graničarom iz Legrada, koprivničkom Tehnikom, Dravom iz Podravskih Sesveta i Slogom iz Koprivničkog Ivanca. U prvom proljetnom kolu odmah ih očekuje derbi u Ferdinandovcu.

Foto: Jurica Karan
Orejaša (crveni) ovog proljeća nećemo gledati u Graničarovom dresu // Foto: Jurica Karan
čitam...
Loading...