treća hnl sjever

Đurđevački Graničar zahvalio se trojici prvotimaca i poslao ih iz kluba, pripreme kreću za koji dan

Protivnici u pripremnom periodu bit će Kutjevo (25.1.), Polet SMnM (29.1.), Vrbovec (1.2.), Bjelovar (5.2.), Slaven Belupo 2 (8.2.), Ferdinandovac (12.2.), Borac Imbriovec (15.2.) i Pitomača (22.2.).

11:30h
0
Foto: Jurica Karan

U đurđevačkom Graničaru posljednjih dana je zaista prometno. Kako doznajemo iz kluba, zahvalili su se trojici igrača kojima su odmah dali i slobodne papire. Radi se o vrataru Vedranu Vrhovcu, veznjaku Ivanu Rukavini i napadaču Ivoru Dončeviću. S druge strane, u klubu i oko njega nitko nije zadovoljan plasmanom na ljestvici. Zadnje mjesto sa samo šest osvojenih bodova premalo je za klub bogate povijesti.

Ne bismo ih otpustili da nemamo rješenja. Dogovaramo transfere, sve ćemo reći kad postane službeno da ne bi propalo. Pripreme počinju 20. siječnja u 19.30 sati- otkrio nam je djelatnik kluba Damir Mramor, svjestan da se svašta priča. Pravo je blago što Graničar ima ŠRC, stadion s umjetnom travom koji sjajno dođe u ovakvim hladnim uvjetima.

Vođeni takvim razmišljanjem u klubu su dogovarali i prijateljske utakmice, pa će tako Graničar gotovo sve igrati kod kuće. Protivnici u pripremnom periodu bit će Kutjevo (25.1.), Polet SMnM (29.1.), Vrbovec (1.2.), Bjelovar (5.2.), Slaven Belupo 2 (8.2.), Ferdinandovac (12.2.), Borac Imbriovec (15.2.) i Pitomača (22.2.). U prvom proljetnom kolu Picoki igraju protiv ždralovske Mladosti, vodeće momčadi lige.

Martin Karlovčan, domaći igrač, nije bio zadovoljan tretmanom posljednjih nekoliko utakmica pa se proširio glas kako bi htio promijeniti klub. No, iz Graničara poručuju da je on njihov i da neće nikud.

Vedranu Vrhovec će nogometnu karijeru nastaviti u Tehnika-Koprivnici. Đurđevac je tako na poziciji vratara ostao na mladom Kranjčevu, a po potrebi uskače i iskusni Pecikozić. Ipak, iz kluba poručuju kako će dovesti vratara, ali i druge igrače.

čitam...