C model

Đurđevački osnovnoškolci od ponedjeljka na online nastavi

Nastava za sve učenike Osnovne škole Đurđevac od ponedjeljka 21. prosinca pa sve do 23. prosinca održavat će se prema C-modelu - online.

11:09h
0
Foto: djurdjevac.hr

Nastava za sve učenike Osnovne škole Đurđevac od ponedjeljka 21. prosinca pa sve do 23. prosinca održavat će se prema C-modelu – online.


Uz suglasnost Županijskog i lokalnog stožera civilne zaštite te prema epidemiološkim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo donesena je odluka o provođenju nastave na daljinu kako bi se usporila transmisija virusa te kako bi se zaštitilo zdravlje učenika i njihovih obitelji.

Učenici Razredne nastave, Područnih škola i Odjela za učenike s teškoćama u razvoju s učenicima (roditeljima) će komunicirati nekim od unaprijed dogovorenih komunikacijskih kanala dok će se za učenike predmetne nastave ista održavati putem aplikacije Microsoft Teams u realnom vremenu, sukladno rasporedu sati.

Od 24. prosinca 2020. počinje zimski odmor učenika i traje sve do 15. siječnja 2021. Učenici na nastavu dolaze u školske klupe 18. siječnja 2021. prema rasporedu sati, stoji na gradskim stranicama.

čitam...