20.1 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Đurđevčani na kavi s gradonačelnikom
Đ

Ne propustite

Gradonačelnik Đurđevca Željko Lacković u četvrtak je održao redovnu mjesečnu kavu sa građanima. Svoje probleme, primjedbe, pa i pohvale, danas je u dvorani za sastanke gradonačelniku iznijelo deset građana.

Problemi građana najčešće se odnose na komunalni sektor, svakodnevni život, izgradnju i održavanje komunalne infrastrukture, no građani iznose i problematiku koja nije u nadležnosti Grada, a vezana je primjerice uz pronalazak zaposlenja, socijalne prilike, dostupnost zdravstvenim i pravosudnim tijelima, štete od divljači. Problemi koji su u nadležnosti Grada rješavaju se u najkraćem mogućem roku, dok se za one kojima nije nadležan Grad proslijeđuju zamolbe ili prijedlozi nadležnim ustanovama kako bi se jednim dijelom ipak pomoglo građanima.

Podsjetimo, svi građani koji žele iznijeti određenu problematiku, kavu s gradonačelnikom mogu popiti svakog prvog četvrtka u mjesecu, u gradskoj upravi, u vremenu od 9 do 12 sati, a na kojoj imaju priliku iznijeti i pritužbe na rad Gradske uprave ukoliko ih ima. Gradonačelnik je posebno naglasio kako su sve dosadašnje pritužbe građana osnovane, te još jednom podsjeća sve građane kako je za dobar rad nužno ukazivati na propuste u radu.

Izvor: www.djurdjevac.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

križnica

FOTO Na jedinom naseljenom rječnom otoku u Hrvatskoj otvoren spektakularan centar s orlovim gnijezdom i vidikovcem s kojeg puca najljepši pogled na izlazak sunca...

Veliki projekt Općine Pitomača, Centar za posjetitelje Križnica, jučer je svečano otvoren, a radi se o projektu vrijednom 16,3...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti