Veliki uspjeh

Đurđevčani pokupili šest zlata i ostvarili državni rekord na Powerlifting i Bench Press natjecanju

13:26h
0
Đurđevčani na Powerliftingu u Zadru // Foto: djurdjevac.eu

Predsjednik kluba Saša Deak ostvario je kontakt sa zlatnim olimpijcem Nikolajem Pešalovim te se može očekivati i njegov posjet Đurđevcu.

Članovi Powerlifting kluba ULTIMATE iz Đurđevca ovaj vikend nastupili su na velikom 5. državnom natjecanju u Powerliftingu i Bench pressu u Zadru te osvojili šest zlatnih medalja i ostvarili državni rekord.

Hrvoj Fras osvojio je zlato u Powerliftingu i Bench pressu te je osvajač i državnog rekorda u kategoriji, Tony Stjepan Baltić zlato u Benchu, Domagoj Laklija zlato u Benchu, Mario Filipčić zlato u Benchu, Mario Lesjak zlato u Benchu, Ivan Čukljaš četvrto mjesto u Powerliftingu dok je Marinela Fras imala pokazni nastup. Slađana Čormarković, Saša Deak i Nedjelko Krčmar ovaj puta su bili u službi sudaca.

Oduševljeni su plasmanom i uspjehom te još jednom dokazali svoju kvalitetu te sve što rade i za što žive prenose na vidjelo i ne misle posustati.

Na natjecanju je kao gost bio predsjednik Europske powerlifting federacije Arnulf Wahlström koji je pohvalio sudačku organizaciju, a posebno istaknutu članicu kluba ULTIMATE Slađanu Čormarković.

Predsjednik kluba Saša Deak ostvario je kontakt sa zlatnim olimpijcem Nikolajem Pešalovim te se može očekivati i njegov posjet Đurđevcu.

čitam...