voda

Đurđevčani, radnici Komunalija krenuli su očitavati stanje vodomjera po kućanstvima, pogledajte detalje

Ukoliko stanje vodomjera ne bude očitano i dostavljeno na bilo koji način, korisnicima će se obračunati prosječna potrošnja iz prethodnog razdoblja.

08:55h
0
Ilustracija // Foto: Grad Đurđevac
Komunalije Đurđevac obavještavaju korisnike vodnih usluga da će se u razdoblju od 22. ožujka do 2. travnja 2021. godine vršiti redovno očitanje vode za kućanstvo te se ovim putem mole svi korisnici da omoguće pristup vodomjeru za djelatnike Komunalija.

– Ukoliko vodomjer neće biti očitan prilikom obilaska djelatnika, molimo građane da stanje vodomjera dostave osobno na šalter Komunalija ili putem telefona na sljedeće brojeve: 625-138 ili 812-304 – poručuju.

Također, građani mogu stanje vodomjera dostaviti i putem e-mail adrese info@komundju.hr ili putem obrasca. Podatke o stanju vodomjera koje građani sami očitaju mogu dostaviti telefonski u razdoblju od ponedjeljka 22. ožujka 2021. do petka 2. travnja 2021. u vremenu od 8 – 16 sati ili putem e-mail adrese/obrasca do 6. travnja 2021. godine.

Ukoliko stanje vodomjera ne bude očitano i dostavljeno na bilo koji način, korisnicima će se obračunati prosječna potrošnja iz prethodnog razdoblja.

– Ujedno molimo korisnike vodnih usluga da prilikom osobnog očitanja provjere vodomjerni set, posebno za vikend objekte u kojima ne borave često. Ukoliko uređaj propušta vodu molimo da o tome odmah obavijeste Komunalije kako bi se kvar što prije otklonio – poruka je Komunalija.