NA KONGRESU UGOSTITELJA I TURISTIČKIH DJELATNIKA

Đurđevčanka Jasna Kolar, poznata vlasnica restorana i kafića, dobitnica je prestižnog Priznanja obrtnicima

Đurđevačka obrtnica svoj ugostiteljski obrt registrirala je 12. veljače 2002. godine i trenutno ima dva objekta, restoran-zalogajnicu pod nazivom Picasso i caffe bar Plave noći te osam zaposlenika.

08:45h
0
Foto: POK Koprivnica

Na 32. Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika, koji se održava u Šibeniku, Hrvatska obrtnička komora dodijelila je prestižna Priznanja obrtnicima koji se bave ugostiteljstvom i turizmom.

Tako je na prijedlog Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Udruženja obrtnika Đurđevac prestižno Priznanje dobila gospođa Jasna Kolar iz Đurđevca. Đurđevačka obrtnica svoj ugostiteljski obrt registrirala je 12. veljače 2002. godine i trenutno ima dva objekta, restoran-zalogajnicu pod nazivom Picasso i caffe bar Plave noći te osam zaposlenika.

Predsjednica je Ceha ugostitelja u Udruženju obrtnika Đurđevac i član je Ceha ugostitelja Koprivničko-križevačke županije. Članica je Skupštine i Upravnog odbora Udruženja obrtnika Đurđevac. Aktivno surađuje sa Strukovnom školom Đurđevac i ima licencu za zanimanje kuhar i konobar. U svom obrtu obučila je brojne učenike, a također aktivno sudjeluje u svim manifestacijama koje organizira Udruženje obrtnika Đurđevac, Grad Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca.

Foto: POK Koprivnica
Foto: POK Koprivnica