Mreža nezavisnih lista

Đurđica Mustaf kandidatkinja za načelnicu Bregi, u Đelekovcu osnovan ogranak

Za potpredsjednike su izabrani Ivančica Punek i Dražen Horvat, za tajnika Filip Jurišić, dok su u predsjedništvo izabrani Damir Pivar, Tihomir Šegerec i Danijel Premec.

14:35h
0
Foto: Mreža nezavisnih lista

Mreža nezavisnih lista u općini Koprivnički Bregi na lokalne izbore izlazi samostalno s kandidatkinjom za načelnicu općine Đurđicom Mustaf, zamjenikom načelnice Vedranom Pintarićem i listom za Općinsko vijeće.

– Vršeći dužnost zamjenice načelnika općine Koprivnički Bregi, zadnjih osam godina, stekla sam još jedno veliko iskustvo. Kao načelnica Stožera zaštite i spašavanja, sada civilne zaštite, aktivno sam sudjelovala u svim kriznim situacijama za vrijeme poplava. Također, kao potpredsjednica LAG-a Podravina i članica Upravnog odbora LAG-a uvijek sam se zalagala za interese ne samo općine, nego i drugih općina članica LAG-a. Uvijek sam naglašavala da samo ravnomjernim razvojem svih općina u našoj županiji možemo kontinuirano napredovati i razvijati naše potencijale – napomenula je ona.

Vedran Pintarić, kandidat za njenog zamjenika, diplomirani je učitelj s višegodišnjim radnim iskustvom u struci. Aktivan je vatrogasac već 21 godinu, dvije godine vršio je dužnost predsjednika DVD-a Koprivnički Bregi, a sada je tajnik Vatrogasne zajednice Općina Hlebine-Koprivnički Bregi.

Glavni naglasak u razvoju općine osim povlačenja sredstava iz EU fondova i drugih raspoloživih natječaja, biti će svakodnevna dostupnost i suradnja s mještanima. – Da bi se to ostvarilo treba i stvarno i fizički živjeti u općini i biti s ljudima, a ne samo tehnički i kozmetički vršiti preuzete dužnosti – kaže Đ. Mustaf.

Na kandidaturu Đurđice Mustaf osvrnuo se predsjednik Mreže nezavisnih lista i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren koji je napomeno kako je siguran da je ona najbolje rješenje za napredak općine.

Foto: Mreža nezavisnih lista

Mreža je osnovala svoj ogranak i u Đelekovcu, a za predsjednika je izabran Ivica Jurišić, dosadašnji zamjenik načelnika općine Đelekovec.

– Upoznat sam sa radom općine obzirom da sam dugi niz godina u općini i to mi je dodatna motivacija da nastavim svoj rad. Vjerujem kako ćemo biti dobra ekipa, vjerujem u dobar izborni rezultat i na temelju toga sam siguran kako ću dostojno predstavljati i svoju Općinu i Mrežu nezavisnih lista – rekao je Jurišić.

Za potpredsjednike su izabrani Ivančica Punek i Dražen Horvat, za tajnika Filip Jurišić, dok su u predsjedništvo izabrani Damir Pivar, Tihomir Šegerec i Danijel Premec.

Predsjednik stranke Darko Koren prisutnima je prezentirao ideju i ciljeve Mreže nezavisnih lista te iznio svoja očekivanja na razini općine Đelekovec.