Dva gola Vručine za prvu Bračunovu pobjedu

11:54h
0

090620-vrucina-mBojan Vručina postigao je dva pogotka u prijateljskoj utakmici sa Zagrebom, koju je Slaven Belupo dobio rezultatom 2:1. Tako je novi trener Milivoj Bračun u prvoj provjeri na početku priprema Farmaceuta za novu sezonu ostvario pobjedu.

Zagreb je u petak popodne u Veslačkoj poveo pogotkom Piškora u 23. minuti, no u 39. minuti Vručina je prevario dvojicu Zagrebovih igrača i iz blizine pogodio mrežu.

Konačnih 1:2 postavio je najbolji strijelac Farmaceuta iz jedanaesterca kojeg je izborio Jurić, a skrivio Ivanković. Bračun je u ovoj utakmici minutažu raspodijelio na 18 igrača.

Slaven Belupo u ponedjeljak odlazi na tjedan dana u Kranjsku goru, a u sklopu priprema u Sloveniji odigrat će dvije prijateljske utakmice s tamošnjim prvoligašima Interblockom i Domžalama.

PRIJATELJSKA UTAKMICA

ZAGREB – SLAVEN BELUPO 1:2 (1:2)

ZAGREB – Igralište u Veslačkoj. Gledatelja 200. Sudac: Jurašić (Zagreb).

090620-bracun-mZAGREB: Škorić, Mikulić, Oršulić, Ivanković, Mehmedagić, Pejić, Šovšić, Piškor, Grgić, Špišić, Petković (II. poluvrijeme: Bašić, Celjak, Pavlović, Kartelo, Štiglec, Jurendić, Parlov, Novosel, Abdurahimi, Krstanović, Medić). TRENER: Luka Pavlović.

SLAVEN BELUPO: Rodić (od 46. Pelin), Csizmadia, Rogulj, Lapić, Poldrugač (od 80. Rožman), Purić (od 30. Nynkeu), Šafarić, Bilen (od 85. Jakšinić), Delić (od 80. Balen), Vručina (od 70. Tepurić, Jurić (od 85. Dvorneković). TRENER: Milivoj Bračun.

STRIJELCI: 1:0 Piškor (23), 1:1 Vručina (39), 1:2 Vručina (44-11 m).

čitam...