koji lik

Dvaput se sudario i dvaput pobjegao, na kraju završio u sobi za triježnjenje

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen, očitana mu je koncentracija alkohola od 0,84 promila, smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

08:44h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se jučer, 1. travnja, oko 12.55 sati, u Vlaislavu. Ovdje je 75 – godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Mitsubishi koprivničke registarske oznake u smjeru Koprivnice.

Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim djelom vozila je udario u stražnji dio osobnog automobila KIA koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 25-godišnja vozačica, a koja je bila zaustavljena zbog prometne situacije ispred sebe o kojoj smo pisali OVDJE.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je u 13.40 sati, na cesti Plavšinac-Vlaislav prilikom nepropisnog pretjecanja udario u osobni automobil Dacia koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 50-godišnji vozač.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je
naknadno pronađen, očitana mu je koncentracija alkohola od 0,84 promila, smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.