10.7 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
podravka i atlantic

Dvije najjače hrvatske proizvodne kompanije pružile si ruku, Martina Dalić i Emil Tedeschi dogovorili zanimljivu suradnju
D

Atlantic će pomagati Podravku u Austriji, a Podravka Atlantic u SAD-u

Ne propustite

Podravka i Atlantic Grupa, dvije vodeće hrvatske proizvodne kompanije, udružile su snage, odnosno dogovorile suradnju na inozemnim tržištima u SAD-u i Austriji. Kako su pojasnili iz koprivničke kompanije, Atlanticova distribucijska kompanija u Austriji osigurat će podršku plasmanu Podravkinih proizvoda na austrijskom tržištu, a istovremeno će Podravka putem svoje kompanije u SAD-u plasirati Atlanticove proizvode na tržište SAD-a.

Cilj je, navode, podići prepoznatljivost njihovih brendova, koristeći razvijenu poslovnu mrežu i tržišne pozicije koje Atlantic i Podravka baštine na ovim tržištima.

– Ostvarivanje sinergije između Podravke i Atlantica na tržištu Austrije i SAD-a je važan iskorak u praksi poslovanja hrvatskih kompanija u inozemstvu. Iznimno sam zadovoljna ovim korakom, jer na ovaj način dvije snažne hrvatske kompanije udružuju snage kako bi još više izvozile i jačale prisutnost vlastitih brendova i na europskom i na američkom tržištu – poručila je Martina Dalić, predsjednica Uprave Podravke.

Zadovoljstvo suradnjom ne krije ni Emil Tedeschi, čelni čovjek Atlantic Grupe.

– Vegeta i Argeta kao naši najistaknutiji izvozni brendovi, uz ostali naš portfelj, prirodni su saveznici u nastupu na internacionalnim tržištima. Ponosni smo na ovaj dogovor koji ima vrlo jasnu logiku korištenja zajedničkih prilika. Otvorenost, povjerenje i interes za pronalaženjem sinergija na putu stvaranja nove vrijednosti su pravi temelj odnosa Podravke i Atlantic Grupe – istaknuo je Tedeschi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

Neodoljivim osmijehom i koketnom punđicom pokorila gradski korzo

Među brojnima koji su ovog vikenda šetali gradskim korzom bila je i ova prekrasna djevojka koja je svoju jednostavnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti