jahanjem do osmijeha

Dvije neočekivane donacije stigle u udrugu Osmijeh, što ih motivira da ne odustanu od terapeutskih aktivnosti

Siguran početak i provedbu programa Jahanjem do osmijeha podržale su koprivnička tvrtka Vemo trade d.o.o. i Germania sport kladionica.

10:05h
0
eb f  ae afbcd
Foto: Udruga Osmijeh

Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh nastoji, i u ovom pandemijskom vremenu, provoditi terapijske aktivnosti za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom, a nedavno je primila i vrijednu donaciju.

Naime, siguran početak i provedbu programa Jahanjem do osmijeha podržale su koprivnička tvrtka Vemo trade d.o.o. i Germania sport kladionica.

Tako su u Osmijehu nedavno ugostili njihove predstavnike koji su se, između ostalog, upoznali s radom Udruge i konjima terapeutima: Camillom, Muzom i Dorinom.

– Ove donacije omogućile su nam nabavku specijalizirane opreme koja je nedostajala, kupnju dodataka prehrani i preventivne veterinarske zahvate, kao što su antiparazitski tretmani i cijepljenje protiv zaraznih bolesti za održavanje dobre kondicije i zdravlja naših konja terapeuta, ali i osigurale provedbu terapijskih aktivnosti u sljedeća tri mjeseca – kažu u Udruzi.

U godini punoj izazova svjesni su u Osmijehu da je za male neprofitne udruge pravo umijeće osigurati potrebna sredstva za opstanak, tako da ih ovakve donacije motiviraju da ne odustanu. Ponajviše ih veseli činjenica da je prepoznat njihov rad za zajednicu.

Foto: Udruga Osmijeh
Foto: Udruga Osmijeh
Foto: Udruga Osmijeh