Kakva slučajnost

Dvije nesreće na istom mjestu! Vozače ‘prevario’ nadvožnjak na Radničkoj, jedan se zabio u traktor, drugi završio na krovu

Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

08:26h
0
Ilustracija // Foto: ePodravina
Ilustracija (nema veze s događajem u tekstu) // Foto: ePodravina

Dvije prometne nesreće dogodile su se jučer gotovo na istom mjestu, a ozlijeđena su oba vozača koja su sudjelovala u njima, kao i njihovi putnici.

Radi se o Radničkoj cesti u Koprivnici, u blizini nadvožnjaka. Tamo je najprije oko 12.45 Toyotom izletio 77-godišnji vozač i udario u rotacijsku četku za čišćenje ceste koja je bila priključena za prednju stranu traktora Linder, koji je bio na zelenoj površini uz cestu, javlja policija.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila i 62-godišnja putnica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Druga nesreća dogodila se oko 21.05, a 37-godišnjak je Renaultom pod utjecajem od 1,60 promila sletio van kolnika, udario u smjerokazne stupiće i prevrnuo se na krov.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen vozač i 17-godišnja putnica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

čitam...