Dvije pobjede Podravkinih djevojčica u Pitomači

22:16h
0
120123-hmelina_tea

U nedjelju je u Pitomači odigran 3. krug HRL za djevojčice rođene 1998.godine i mlađe. Podravka je zabilježila obje pobjede.


Prva utakmica je odigrana sa TVIN Trgocentrom Viroviticom i zabilježena pobjeda 16:14, poluvrijeme 7:4.

– Iako rezultat od dva razlike može biti pokazatelj napete i neizvjesne utakmice, to nije bio slučaj. Pobjeda niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Rezultat je naprosto bio ”jutarnji”, igralo se rano.. Malo nas je mučila realizacija ”zicera” što je i normalno u ovom trenutku, jer smo nakon pauze od dva tjedna naglasak na treninzima stavili na trkački dio, a manje na pucačkom, a drugi problem nam je već tradicionalno odigravanje prvih jutarnjih utakmica. Nakon vodstva od pet razlike priliku su dobile sve djevojčice – rekla je trenerica Snježana Petika. 

120123-horvat_magdalenaU drugoj utakmici svladana je Pitomača, djevojčice su se ”probudile”, rezultat poluvremena bio je 12:1. U drugom poluvremenu opet su priliku dobile sve djevojčice i krajnji rezultat je 23:13.

– Svoj obol pobjedama dale su sve podjednako, ali ovoga puta treba pohvaliti cure iz takozvanog ”drugog plana”, Horvat i Hmelinu, koje su svoju minutažu izvrsno iskoristile – dodala je Petika. 

Izvor: RK Podravka

čitam...