Dvije uvjerljive pobjede prve seniorske momčadi TK Koprivnica

22:19h
0
120510-tk-koprivnica

Drugoligaško natjecanje nastavljeno je proteklog vikenda susretima 3. i 4. kola. U 3. kolu u subotu seniorska Tenskog kluba Koprivnica gostovala je u Čakovcu kod momčadi TK „Franjo Punčec”, te pobijedila uvjerljivo rezultatom 7/2.

Pobjede su ostvarili Filip Cvek, Ante Andrić, Tomislav Ternar, Goran Rožić i Tin Šandl u pojedinačnim susretima, te parovi Cvek/Ternar i Andrić/Rožić. Nastupili su još Knežević Gordan pojedinačno i par Dejan Dautanec / Tomislav Šiško.

U 4. kolu u nedjelju Koprivnica je gostovala na uvijek „vrućem” terenu u Vinkovcima, te i tamo ostvarila uvjerljivu pobjedu rezultatom 7/2. Pobjede su u Vinkovcima ostvarili Goran Rožić, Ante Andrić, Filip Cvek i Tin Šandl u pojedinačnim susretima, te sva tri para Filip Cvek / Gordan Knežević, Ante Andrić / Goran Rožić i Tin Šandl / Hrvoje Šifkorn. U pojedinačnim susretima još su nastupili Šifkorn i Dautanec.

Nakon odigrana četiri kola i osam osvojenih bodova, tenisači Koprivnice dijele drugo mjesto na tablici s momčadima Samobora i Zagreba. Liga se nastavlja već ovaj vikend kada je Koprivnica u 5. kolu u subotu domaćin zagrebačkom Chromosu, a u nedjelju joj u 6. kolu u goste dolazi momčad Karlovca.

Svi susreti započinju u 10 sati.

Loading...