Dvodnevni Carlsberg fest za Praznik rada

16:25h
0
Thomas Kure Jakobsen, Martina Golčić i Zvonimir Mršić; Foto: Ivan Brkić

Nakon što je prošli praznik rada Koprivničancima omogućen bogat program na glavnom gradskom trgu uz Ninu Badrić, zvijezda ovogodišnje prvomajske priredbe bit će Toni Cetinski.

– Suradnja s pivovarom Carlsberg omogućila nam je da i ove godine na u centru grada priredimo najbolju prvomajsku feštu. Uz Tonija građanima će pjevati brojni mladi domaći bendovi te Miroslav i Goga Evačić – rekao je gradonačelnik Mršić.

Od domaćih bendova nastupit će Oldies Goldies, Suho grlo nos, Pod naponom, Kamen, BPS 300, Praline i Fast Food, RHS Colective i Flash Back.

– Mladim bendovima ovo će biti prilika da se predstave pred širokom publikom, u dobroj produkciji i razglasu te da vide koliko se javnosti sviđa njihov glazbeni izričaj – dodao je gradonačelnik.

Carlsberg je aktivan sudionik u aktivnostima povezanim sa zaštitom okoliša, raznim društvenim, kulturnim i sportskim događanjima.

– Prošle godine Carlsberg fest imao je dobar odjek kod Koprivničanaca tako da nam je organizacija ovogodišnje manifestacije došla sama po sebi prirodno i s veseljem smo se upustili u taj projekt. Nadamo se dobrom odazivu i ove godine – rekao je Thomas Kure Jakobsen, predsjednik Uprave Carlsberga.

Uz promotivne cijene piva, dobru glazbu, after partye u Starsu, Orinocu i Kugli, sve željne dobre zabave i druženja u sklopu proslave praznik arada očekuje sajam cvijeća, lunapark, aktivnosti old timer kluba Biciklin i neizostavan grah.

– Ove godine u Podravkinoj kuhinji skuhat će se četiri tisuće porcija graha koji će, siguran sam, biti izrazito ukusan i razveseliti mnoge – rekao je Zvonimir Mršić.